Werken en leren

VACATURES

Wagelaar Rijwielgroothandel biedt jong talent en ervaren vakmensen volop de ruimte. Sinds 1999 zijn wij een officieel erkend leerbedrijf.

Werksfeer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen ons relatief kleine, resultaatgerichte team met plezier werkt. Onze cultuur is informeel, klantgericht, no-nonsense en collegiaal. We werken hard, maar hebben ook tijd voor elkaar. Bovendien delen wij onze kennis graag en vinden we het belangrijk om zelf ook bij te blijven leren.

Wil jij bij ons komen werken? Wil jij bij ons je stage lopen? 

Bekijk hier de openstaande vacatures.

Voor versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar:

Vlotte vakkenvullers M/V

Als vakkenvuller is het de bedoeling dat jij de binnengekomen goederen controleert en in de vakken pakt. Wij zijn op zoek naar flexibele krachten voor 10-20 uur per week.

Onze werktijden zijn van maandag/vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur, tevens is er op sommige avonden een avondploeg tot 20 uur aanwezig!

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en flexibel en heb jij tijd en zin om een centje bij te verdienen, vul dan snel het contactformulier in.

Wij ontvangen graag een korte motivatie en enkele persoonlijke gegevens over jou zoals je geslacht, leeftijd en woonplaats!

Optioneel
Optioneel
Voor welke functie wil je soliciteren?