Medewerkers

Flexibiliteit, klantvriendelijkheid, gedegen kennis en een persoonlijke aanpak: dat mag u van onze medewerkers verwachten. Wagelaar Rijwielgroothandel BV combineert jong talent met doorgewinterde vaklieden en is zo op de hoogte van zowel de nieuwste technieken als gedegen vakkennis.

Graag stellen we ons even voor.

 

Remco Lutje Wagelaar

Na zijn studie Small Business en Retail Management aan de Saxion Hogeschool in Enschede is Remco in 2004 begonnen bij Wagelaar Rijwielgroothandel BV. Vanaf 2010 heeft hij het familie bedrijf van zijn ouders overgenomen. 

Jelle Peddemors

Jelle is sinds in dienst bij Wagelaar Rijwielgroothandel BV. Begonnen als vakantiekracht en stagiaire, is hij na de meeste processen binnen ons bedrijf te hebben doorlopen onze inkoper. Met zijn jarenlange ervaring binnen ons bedrijf en in de tweewielerbranche is Jelle een waardevolle kracht voor ons bedrijf.

 

 

Rob Jonge Poerink

Rob is sinds 1 mei 2018 bij ons in dienst als algemeen medewerker binnendienst. Rob is hierbij verantwoordelijk voor alle uitgaande orders. Rob beheerst de Nederlandse, Duits en Engelse taal. 

Patrick Boerman

Patrick is al vele jaren actief in de tweewielerbranche. Begonnen in een tweewielerwinkel is hij al sinds (DATUM) in dienst bij Wagelaar Rijwielgroothandel BV. Patrick is bij ons chauffeur en verantwoordelijk voor de retouren en garanties. 

 

Iris Vagevuur

Iris is sinds (DATUM) bij ons in dienst. Iris is bij ons werkzaam in het magazijn en is daar verantwoordelijk voor alle inkomende goederen. Daarnaast is zij intern verantwoordelijk voor onze verschillende dropshipment klanten. 

Alexander Kemperink

Alexander is een van onze orderpickers. Alexander is nu bijna 10 jaar bij ons in dienst, geen order is hem te gek!

René Massop

René is onze vertegenwoordiger in de Achterhoek en omstreken. Met zijn jarenlange ervaring in de buitendienst is hij voor geen gat te vangen. Rene is te bereiken via rene@wagelaar-enschede.nl

 

Han ten Donkelaar

Na ruim 15 jaar in de vakhandel werkzaam te zijn geweest als verkoper van fietsen is Han bij ons in dienst gekomen. De eerste jaren heeft Han bij ons in de binnendienst gewerkt, hier was hij verantwoordelijk voor de uitgaande orders. Tegenwoordig is hij onze verkoper in de regio Twente!

 

 

Tobias Klöpper

Tobias is accountmanager en verantwoordelijk voor onze Duitse klanten.

 

 

Sanâe Feddahi

Bij Wagelaar Rijwielgroothandel BV is Sanâe verantwoordelijk voor de administratie. Ze houd zich vooral bezig met onze debiteuren en crediteuren.

 

Niek Oude Bolhaar

Na jaren in de autobranche te hebben gewerkt is Niek overgestapt naar Wagelaar Rijwielgroothandel BV. Hij is mede verantwoordelijk voor de uitgaande goederen.

 

 

Wil jij onze nieuwe collega worden? Of bij ons stage lopen? Neem contact met ons op.