Wagelaar Medewerkers

Flexibiliteit, klantvriendelijkheid, gedegen kennis en een persoonlijke aanpak: dat mag u van onze medewerkers verwachten. Wagelaar Rijwielgroothandel BV combineert jong talent met doorgewinterde vaklieden en is zo op de hoogte van zowel de nieuwste technieken als gedegen vakkennis.

Graag stellen we ons even voor.

Algemeen    

 

Remco Lutje Wagelaar

Na zijn studie Small Business en Retail Management aan de Saxion Hogeschool is Remco in 2004 begonnen bij Wagelaar Rijwielgroothandel BV. Vanaf 2010 heeft hij het familie bedrijf van zijn ouders overgenomen. 

 

Inkoop  
                                                     

Jelle Peddemors (inkoper)

Jelle is een zeer enthousiaste medewerker met kennis in de ICT en logistieke processen. Jelle is hier als stagiare begonnen, vervolgens heeft hij zich opgewerkt tot onze inoper. Ook kunt u bij Jelle terecht met de meeste vragen, mocht hij geen antwoord hebben zoekt hij het zeker voor u uit! 

 

Magazijn    
   

Rob Jonge Poerink

Rob is sinds 1 mei 2018 bij ons in dienst als algemeen medewerker binnendienst. Rob is hierbij verantwoordelijk voor alle uitgaande orders. Rob beheerst de Nederlandse, Duits en Engelse taal. 

   

Patrick Boerman

Patrick is naast orderpicker ook verantwoordelijk voor de retouren en de garanties. Daarnaast kunt u hem ook bij u in de winkel treffen als bezorger van onze eigen bezorgdienst. Patrick is ook een jongen uit de praktijk en heeft ook de benodigde kennis van de tweewielerbranche.

 

   

Thomas Denekamp

Na meerdere periodes stage te hebben gelopen bij Wagelaar Rijwielgroothandel BV is Thomas bij ons in dienst gekomen. Naast dat hij een groot deel van de orderpicking voor zijn rekening neemt zit hij ook veel op onze bus om de goederen bij onze klanten te bezorgen. 

 

 

    Alexander Kemperink

Alexander is een van onze orderpickers. Alexander is nu bijna 10 jaar bij ons in dienst, geen order is hem te gek!

 
Buitendienst    
   

Marcel Oosterhof

Marcel is onze vertegenwoordiger in Duitsland, met zijn jarenlange ervaring in de tweewielerbranche als verkoper en in de werkplaats is hij een echte duizendpoot. Marcel is een gepassioneerde verkoper die sinds enkele jaren onze Duitse klanten bezoekt. Marcel is te bereiken via marcel@wagelaar-enschede.nl 

 

   

René Massop

René is onze vertegenwoordiger in de Achterhoek en omstreken. Met zijn jarenlange ervaring in de buitendienst is hij voor geen gat te vangen. Rene is te bereiken via rene@wagelaar-enschede.nl 

 

   

Han ten Donkelaar

Na ruim 15 jaar in de vakhandel werkzaam te zijn geweest als verkoper van fietsen is Han bij ons in dienst gekomen. De eerste jaren heeft Han bij ons in de binnendienst gewerkt, hier was hij verantwoordelijk voor de uitgaande orders. Tegenwoordig is hij onze verkoper in de regio Twente! 

Kantoor    
   

Judith Veldhuis (boekhouding)

Judith is bij ons op het kantoor een echte duizendpoot, ze houdt ervan om orde op zaken te stellen in complexe zaken. Ze weet waar ze het over heeft. Mocht u vragen hebben kunt u altijd bij haar terecht.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij onze nieuwe collega worden? Of bij ons stage lopen? Neem contact met ons op.